Antipasti -Forretter
  • 100. Bruschetta 79,-

    Skiver af friskbagt italiensk brød med mozzarella, cherrytomater, hvidløg & basilikum. Til denne ret anbefaler vi Bertoldi Pinot Grigio – 59/249,-

  • 101. Antipasto 119,-

    Forskellige italienske specialiteter som parmaskinke, salami og mortadella. Serveres på en bund af rucola, semi-dry tomater, oliven og grillede artiskokker.

  • 102. Capaccio 119,-

    Tynde skiver af oksemørbrad råmarineret i trøffelolie. Serveres med sprødt rucola og friskhøvlet parmaggiano reggiano, den uovertrufne parmasanost. Til denne ret anbefaler vi Bertoldi Pinot Grigio – 59/249,-

  • 103. Vitello Tonnado 109,-

    Tynde skiver kalvefilet med tunmousse. Serveres med kapers, semi-dried tomater og grillede grøntsager. Til denne ret anbefaler vi Bertoldi Pinot Grigio – 59/249,-

  • 104. Gamberi Imperatore 109,-

    Kæmperejer stegt i olivenolie, hvidløg og persille. Serveres på bund af blandede salater. Til denne ret anbefaler vi Bertoldi Pinot Grigio – 59/249,-

  • 105. Cocktail di Gamberetti 98,-

    En dejlig frisk salat med iceberg, rejer, tomater og agurk med en frisk hjemmelavet Thousand Island dressing. Til denne ret anbefaler vi Bertoldi Pinot Grigio – 59/249,-

  • F7. STJERNESKUD 129,-

    Med 1 stegt + 1 dampet rødspætte med rejer, asparges og kaviar

  • F8. Club Sandwich 95,-

    Med kylling, bacon, ananas, salat og karrydressing

Zuppe - Suppe
  • 106. Zuppe di Pomodoro 98,-

    Hjemmelavet tomatsuppe af friske tomater og mynte.

  • 107. Zuppe Minestrone 98,-

    Årstidssuppe med hjemmelavet brød Til denne ret anbefaler vi Bertoldi Pinot Grigio – 59/249,-

Insalata - Salat
  • 108. Insalata Caprese 98,-

    Skøn klassisk italiensk salat med tomater, frisk mozzarellaost, modne avocado og friske basilikumblade. Serveres med jomfruolivenolie, balsamico og friskkværnet peber. Til denne ret anbefaler vi Bertoldi Pinot Grigio – 59/249,-

  • 109. Cæsar Salat 119,-

    Romaine salat med fine skiver løg, semidry tomater, sprøde croutoner, parmesanost, grillet kyllingebryst og cæsardressing Til denne ret anbefaler vi Bertoldi Pinot Grigio – 59/249,-

  • 110. Insalata Da Pino 109,-

    Blandede salater med koldrøget laks, friske cherrytomater, agurk, avocado, pinjekerner, og pesto Til denne ret anbefaler vi Bertoldi Pinot Grigio – 59/249,-

Pasta - Mellemretter
  • 112. Penne con Tartufo 149,-

    Penne med oksemørbrad og trøffel-flødesauce. Toppes med fintrevet parmesan Til denne ret anbefaler vi Cascina Radice Barolo “Poiana” -Barolo Doc – 539,-

  • 113. Penne alla Altipalato 149,-

    Penne med stykker af brandy flamberet oksemørbrad og finthakket peberfrugt, serveret i en let fløde-sennepsauce, parmesan og citron Til denne ret anbefaler vi Bertoldi Pinot Grigio – 59/249,-

  • 114. Spaghetti Carbonara 139,-

    Spaghetti med bacon, æg og flødesovs toppet med parmesan Til denne ret anbefaler vi Bertoldi Pinot Grigio – 59/249,-

  • 115. Fettucine Funghi Misti 139,-

    Båndspaghetti med fire forskellige slags svampe, i en cremet flødesauce med trøffelolie og pinjekerner. Serveres med friskhøvlet parmesan Til denne ret anbefaler vi Bertoldi Pinot Grigio – 59/249,-

  • 116. Spaghetti con Crema di Salmone Affumicato 139,-

    Spaghetti i en cremet sauce med røget laks, spinat og pinjekerner Til denne ret anbefaler vi Bertoldi Pinot Grigio – 59/249,-

  • 117. Spaghetti con Gamberoni 149,-

    Spaghetti med tigerrejer i en cremet tomatflødesauce med chili, hvidløg, cherrytomater og frisk basilikum Til denne ret anbefaler vi Bertoldi Pinot Grigio – 59/249,-

  • 118. Pollo con Karry 139,-

    Penne med stegt kyllingebryst og finthakket løg, bacon, serveret i en let fløde-karrysauce og citron. Til denne ret anbefaler vi Piazzo Chardonnay – Pimonte DOC – 259,-

  • 119. Aldo 139,-

    Båndspaghetti med finthakket bacon og skinke flamberet i brandy tilsat cherrytomater, fløde og en anelse chili. Serveres med et drys af friskrevet parmesan Til denne ret anbefaler vi Bertoldi Pinot Grigio – 59/249,-

  • 120. Ravioli di Ricotta e Spinaci 149,-

    Rovioli fyldt med ricotta og spinat med tomatsauce, basilikum og parmesan Til denne ret anbefaler vi Val dei Molini – Soave DOC – 269,-

Insalata - Salat
  • 108. Insalata Caprese 98,-

    Skøn klassisk italiensk salat med tomater, frisk mozzarellaost, modne avocado og friske basilikumblade. Serveres med jomfruolivenolie, balsamico og friskkværnet peber. Til denne ret anbefaler vi Bertoldi Pinot Grigio – 59/249,-

  • 109. Cæsar Salat 119,-

    Romaine salat med fine skiver løg, semidry tomater, sprøde croutoner, parmesanost, grillet kyllingebryst og cæsardressing Til denne ret anbefaler vi Bertoldi Pinot Grigio – 59/249,-

  • 110. Insalata Da Pino 109,-

    Blandede salater med koldrøget laks, friske cherrytomater, agurk, avocado, pinjekerner, og pesto Til denne ret anbefaler vi Bertoldi Pinot Grigio – 59/249,-

Carne e Pesche - Hovedretter

Alle vores hovedretter serveres med ovnstegte kartofler & dagens grøntsager

  • 122. Filetto di Manzo 249,-

    Oksemørbrad stegt på lavagrill. Serveres med peber-, rødvins eller trøffelsauce Til denne ret anbefaler vi Cascina Radice Barolo ”Poiana” – Barolo DOC – 539,-

  • 123. Entrecote alla Grigila 229,-

    Fedtmarmoreret oksekød grillet på lava grill. Serveres med bearnaisesauce Til denne ret anbefaler vi Bertoldi Amarone – Valpolicella Classico – 479,-

  • 124. Filetto di Manzo con Salsa al Bardo 239,-

    Pandestegt oksemørbrad i skiver på bund af frisk rucola. Serveres med kartoffelpuré og Barolo sauce. Til denne ret anbefaler vi Cascina Radice Barolo ”Poiana” – Barolo DOC – 539,-

  • 125. Agnello in Padella 239,-

    Pandestegt lammekrone – serveres med rødvinssauce Til denne ret anbefaler vi Bertoldi Ripasso Superiore – Valpolicella Classico – 339,-

  • 126. Vitello Gorgonzola 229,-

    Tynde skiver af kalvefilet stegt ganske kort på lavagrill. Serveres med mild, hjemmelavet gorgonzolasauce Til denne ret anbefaler vi Bertoldi Ripasso Superiore – Valpolicella Classico – 339,-

  • 127. Kalveschnitzel alla Milanes 219,-

    Paneret kalvefilet med brasede kartofler og brun sauce serveret med ærter, benfri sild, peberrod og kapers oven på citronskiver. Til denne ret anbefaler vi Bertoldi Ripasso Superiore – Valpolicella Classico – 339,-

  • 128. Quattro Sagione Filetto di Manzo 249,-

    Oksemørbrad med kartoffelmos, spinat og aubergine Til denne ret anbefaler vi Campo Marina Malvasia Nera – Puglia IGT – 69/269,-

  • 129. Salmone con Spinaci 198,-

    Laksefilet tilberedt i ovnen med hvidvin. Serveres med kartoffelmos og spinat Til denne ret anbefaler vi Montmés Chardonnay – Südtirol/Alto Adige – 279,-

  • 130. Salmone al Forno 198,-

    Ovnbagt laks med flødecreme og julienne grøntsager Til denne ret anbefaler vi Montmes Chardonnay – Südtirol/Alto Adige – 279,-

  • 131. Pollo alla Milanese 219,-

    Kyllingebryst paneret i rasp, serveret med rucolasalat, båndspaghetti og karrysauce Til denne ret anbefaler vi Campo Marina Malvasia Nera – Puglia IGT – 69/269,-

Pizze - Pizza
  • 132. Pizza al Carpaccio di Filetto di Manzo 149,-

    Tomatsauce, mozzarella, rucola, tynde skiver af mørbrad, parmesan of trøffelolie.

  • 133. Pizza al Carpaccio di Vitella 139,-

    Tomatsauce, mozzarella, mascarpone, rucola, tynde skriver af kalvefilet, rød pesto, basilikum og parmesan.

  • 134. Pizza Parma Speciale 139,-

    Tomatsauce, mozzarella, parmaskinke, rucola, grøn pesto, pesto af soltørrede tomater og friskrevet parmesan.

  • 135. Pizza Salami alla Italiano 139,-

    Tomatsauce, mozzarella, mascarpone, stærk italiensk salami, rucola, grøn pesto, pesto af soltørrede tomater og friskrevet parmesan.

  • 136. Pizza Ricotta 129,-

    Mascarpone, mozzarella, tynde skiver kartofler, spinat og ricotta.

  • 137. Pizza Montanra Speciale 139,-

    Tomatsauce, mozzarella, champignon, østershatte, porto bello svampe og mørk champignon, trøffelsauce, pinjekerner, grøn pesto og friskrevet parmesanost.

  • 138. Pizza Margarita Speciale 139,-

    Tomatsauce, mozzarella, mascarpone, friske tomater, frisk basilikum, frisk kugle mozzarella og grøn pesto.

  • 139. Pizza Salmone Speciale 139,-

    Tomatsauce, mozzarella, mascarpone, spinat, røget laks, rucola, grøn pesto og pesto af soltørrede tomater.

  • 140. Pizza Pancetta Speciale 139,-

    Tomatsauce, mozzarella, kyllingebryst, pancetta (røget bacon), rucola og grøn pesto.

  • 141. Pizza Bresaola Speciale 139,-

    Tomatsauce, mozzarella, tynde skiver kartofler marineret med rosmarin, bresaola og grøn pesto.

Bambini - Børneretter
  • 142. Børnepizza 79,-

    Tomatsauce, mozzarella med skinke, pepperoni eller kødsauce.

  • 143. Børnespaghetti 79,-

    Spaghetti med kødsauce.

  • 144. Fiskefilet 79,-

    Serveres med pommes frites.

  • 145. Chicken Nuggets 85,-

    8 stk. nuggets. Serveres ned pommes frites.

Dolci - Dessert
  • 146. Tiramisu 79,-

    Klassisk italiensk kage.

  • 147. Pandekager med is 79,-

    Pandekage med is – serveres med friske frugter.

  • 149. Isdessert 75,-

    Tre forskellige kugler italiensk is. Serveres med flødeskum og chokoladesauce.

  • 150. Chocolate Tartufo 79,-

    Italiensk trøffelkugle af chokolade og vaniljeis samt Amaretto-likør.

  • 151. Æbletærte 79,-

    Æbletærte med jordbærsauce og ricottaost.

Vi holder sommerlukket

Vi holder lukket fra d. 15/7 til og med d. 31/7.
Vi åbner igen d. 1/8.
Vi ønsker alle en go’ sommer!