Menu

 

 

100 Bruschetta – Skiver af friskbagt italiensk brød med mozzarella, cherrytomater, hvidløg & basilikum

Til denne ret anbefaler vi Bertoldi Pinot Grigio – 59/249,-

69,-
101 Antipasto – Forskellige italienske specialiteter som parmaskinke, salami og mortadella. Serveres på en bund af rucola, semi-dry tomater, oliven og grillede artiskokker.

Til denne ret anbefaler vi Bertoldi Pinot Grigio – 59/249,-

109,-
102 Capaccio – Tynde skiver af oksemørbrad råmarineret i trøffelolie. Serveres med sprødt rucola og friskhøvlet parmaggiano reggiano, den uovertrufne parmasanost.

Til denne ret anbefaler vi Bertoldi Pinot Grigio – 59/249,-

109,-
103 Vitello Tonnado – Tynde skiver kalvefilet med tunmousse. Serveres med kapers, semi-dried tomater og grillede grøntsager.

Til denne ret anbefaler vi Bertoldi Pinot Grigio – 59/249,-

98,-
104 Gamberi Imperatore – Kæmperejer stegt i olivenolie, hvidløg og persille. Serveres på bund af blandede salater.

Til denne ret anbefaler vi Bertoldi Pinot Grigio – 59/249,-

98,-
105 Coctail di Gamberetti – En dejlig frisk salat med iceberg, rejer, tomater og agurk med en frisk hjemmelavet Thousand Island dressing.

Til denne ret anbefaler vi Bertoldi Pinot Grigio – 59/249,-

89,-
106 Zuppe di Pomodoro – Hjemmelavet tomatsuppe af friske tomater og mynte

Til denne ret anbefaler vi Bertoldi Pinot Grigio – 59/249,-

79,-
107 Zuppe Minestrone – Årstidssuppe med hjemmelavet brød

Til denne ret anbefaler vi Bertoldi Pinot Grigio – 59/249,-

79,-
108 Insalata Caprese – Skøn klassisk italiensk salat med tomater, frisk mozzarellaost, modne avocado og friske basilikumblade. Serveres med jomfruolivenolie, balsamico og friskkværnet peber.

Til denne ret anbefaler vi Bertoldi Pinot Grigio – 59/249,-

98,-
109 Cæsar Salat – Romaine salat med fine skiver løg, semidry tomater, sprøde croutoner, parmesanost, grillet kyllingebryst og cæsardressing

Til denne ret anbefaler vi Bertoldi Pinot Grigio – 59/249,-

109,-
110 Insalata Da Pino – Blandede salater med koldrøget laks, friske cherrytomater, agurk, avocado, pinjekerner, og pesto

Til denne ret anbefaler vi Bertoldi Pinot Grigio – 59/249,-

98,-
112

Penne con Tartufo – Penne med oksemørbrad og trøffel-flødesauce. Toppes med fintrevet parmesan

Til denne ret anbefaler vi Cascina Radice Barolo “Poiana” -Barolo Doc – 539,-

139,-
113

Penne alla Altipalato – Penne med stykker af brandy flamberet oksemørbrad og finthakket peberfrugt, serveret i en let fløde-sennepsauce, parmesan og citron

Til denne ret anbefaler vi Bertoldi Pinot Grigio – 59/249,-

129,-
114

Spaghetti Carbonara – Spaghetti med bacon, æg og flødesovs toppet med parmesan

Til denne ret anbefaler vi Bertoldi Pinot Grigio – 59/249,-

119,-
115

Fettucine Funghi Misti – Båndspaghetti med fire forskellige slags svampe, i en cremet flødesauce med trøffelolie og pinjekerner. Serveres med friskhøvlet parmesan

Til denne ret anbefaler vi Bertoldi Pinot Grigio – 59/249,-

129,-
116

Spaghetti con Crema di Salmone Affumicato – Spaghetti i en cremet sauce med røget laks, spinat og pinjekerner

Til denne ret anbefaler vi Bertoldi Pinot Grigio – 59/249,-

129,-
117

Spaghetti con Gamberoni – Spaghetti med tigerrejer i en cremet tomatflødesauce med chili, hvidløg, cherrytomater og frisk basilikum

Til denne ret anbefaler vi Bertoldi Pinot Grigio – 59/249,-

129,-
118

Pollo con Karry – Penne med stegt kyllingebryst og finthakket løg, bacon, serveret i en let fløde-karrysauce og citron.

Til denne ret anbefaler vi Piazzo Chardonnay – Pimonte DOC – 259,-

119,-
119

Aldo – Båndspaghetti med finthakket bacon og skinke flamberet i brandy tilsat cherrytomater, fløde og en anelse chili. Serveres med et drys af friskrevet parmesan

Til denne ret anbefaler vi Bertoldi Pinot Grigio – 59/249,-

119,-
120

Ravioli di Ricotta e Spinaci – Rovioli fyldt med ricotta og spinat med tomatsauce, basilikum og parmesan

Til denne ret anbefaler vi Val dei Molini – Soave DOC – 269,-

139,-
Alle vores hovedretter serveres med ovnstegte kartofler & dagens grøntsager
122 Filetto di Manzo – Oksemørbrad stegt på lavagrill. Serveres med peber-, rødvins eller trøffelsauce

Til denne ret anbefaler vi Cascina Radice Barolo ”Poiana” – Barolo DOC – 539,-

219,-
123 Entrecote alla Grigila – Fedtmarmoreret oksekød grillet på lava grill. Serveres med bearnaisesauce

Til denne ret anbefaler vi Bertoldi Amarone – Valpolicella Classico – 479,-

199,-
124 Filetto di Manzo con Salsa al Bardo – Pandestegt oksemørbrad i skiver på bund af frisk rucola. Serveres med kartoffelpuré og
Barolo sauce.

Til denne ret anbefaler vi Cascina Radice Barolo ”Poiana” – Barolo DOC – 539,-

219,-
125 Agnello in Padella – Pandestegt lammekrone – serveres med rødvinssauce

Til denne ret anbefaler vi Bertoldi Ripasso Superiore – Valpolicella Classico – 339,-

209,-
126 Vitello Gorgonzola – Tynde skiver af kalvefilet stegt ganske kort på lavagrill. Serveres med mild, hjemmelavet gorgonzolasauce

Til denne ret anbefaler vi Bertoldi Ripasso Superiore – Valpolicella Classico – 339,-

198,-
127 Kalveschnitzel alla Milanes – Paneret kalvefilet med brasede kartofler og brun sauce serveret med ærter, benfri sild, peberrod og kapers oven på citronskiver.

Til denne ret anbefaler vi Bertoldi Ripasso Superiore – Valpolicella Classico – 339,-

198,-
128 Quattro Sagione Filetto di Manzo – Oksemørbrad med kartoffelmos, spinat og aubergine

Til denne ret anbefaler vi Campo Marina Malvasia Nera – Puglia IGT – 69/269,-

229,-
129 Salmone con Spinaci – Laksefilet tilberedt i ovnen med hvidvin. Serveres med kartoffelmos og spinat

Til denne ret anbefaler vi Montmés Chardonnay – Südtirol/Alto Adige – 279,-

198,-
130 Salmone al Forno – Ovnbagt laks med flødecreme og julienne grøntsager

Til denne ret anbefaler vi Montmes Chardonnay – Südtirol/Alto Adige – 279,-

198,-
131 Pollo alla Milanese – Kyllingebryst paneret i rasp, serveret med rucolasalat, båndspaghetti og karrysauce

Til denne ret anbefaler vi Campo Marina Malvasia Nera – Puglia IGT – 69/269,-

189,-
132 Pizza al Carpaccio di Filetto di Manzo – Tomatsauce, mozzarella, rucola, tynde skiver af mørbrad, parmesan of trøffelolie 129,-
133 Pizza al Carpaccio di Vitella – Tomatsauce, mozzarella, mascarpone, rucola, tynde skriver af kalvefilet, rød pesto, basilikum og parmesan 129,-
134 Pizza Parma Speciale – Tomatsauce, mozzarella, parmaskinke, rucola, grøn pesto, pesto af soltørrede tomater og friskrevet parmesan
135 Pizza Salami alla Italiano – Tomatsauce, mozzarella, mascarpone, stærk italiensk salami, rucola, grøn pesto, pesto af soltørrede tomater og friskrevet parmesan 119,-
136 Pizza Ricotta – Mascarpone, mozzarella, tynde skiver kartofler, spinat og ricotta 109,-
137 Pizza Montanra Speciale – Tomatsauce, mozzarella, champignon, østershatte, porto bello svampe og mørk champignon, trøffelsauce, pinjekerner, grøn pesto og friskrevet parmesanost 119,-
138 Pizza Margarita Speciale – Tomatsauce, mozzarella, mascarpone, friske tomater, frisk basilikum, frisk kugle mozzarella og grøn pesto 119,-
139 Pizza Salmone Speciale – Tomatsauce, mozzarella, mascarpone, spinat, røget laks, rucola, grøn pesto og pesto af soltørrede tomater 119,-
140 Pizza Pancetta Speciale – Tomatsauce, mozzarella, kyllingebryst, pancetta (røget bacon), rucola og grøn pesto 119,-
141 Pizza Bresaola Speciale – Tomatsauce, mozzarella, tynde skiver kartofler marineret med rosmarin, bresaola og grøn pesto 129,-
142 Børnepizza – Tomatsauce, mozzarella med skinke, pepperoni eller kødsauce 69,-
143 Børnespaghetti – Spaghetti med kødsauce 69,-
144 Fiskefilet – Serveres med pommes frites 69,-
145 Chicken Nuggets – 8 stk. nuggets. Serveres ned pommes frites 75,-