100 | Bruschetta – Skiver af friskbagt italiensk brød med mozzarella, cherrytomater, hvidløg & basilikum
Til denne ret anbefaler vi Bertoldi Pinot Grigio – 59/249,- |
79,- |
101 | Antipasto – Forskellige italienske specialiteter som parmaskinke, salami og mortadella. Serveres på en bund af rucola, semi-dry tomater, oliven og grillede artiskokker.
Til denne ret anbefaler vi Bertoldi Pinot Grigio – 59/249,- |
119,- |
102 | Capaccio – Tynde skiver af oksemørbrad råmarineret i trøffelolie. Serveres med sprødt rucola og friskhøvlet parmaggiano reggiano, den uovertrufne parmasanost.
Til denne ret anbefaler vi Bertoldi Pinot Grigio – 59/249,- |
119,- |
103 | Vitello Tonnado – Tynde skiver kalvefilet med tunmousse. Serveres med kapers, semi-dried tomater og grillede grøntsager.
Til denne ret anbefaler vi Bertoldi Pinot Grigio – 59/249,- |
109,- |
104 | Gamberi Imperatore – Kæmperejer stegt i olivenolie, hvidløg og persille. Serveres på bund af blandede salater.
Til denne ret anbefaler vi Bertoldi Pinot Grigio – 59/249,- |
109,- |
105 | Coctail di Gamberetti – En dejlig frisk salat med iceberg, rejer, tomater og agurk med en frisk hjemmelavet Thousand Island dressing.
Til denne ret anbefaler vi Bertoldi Pinot Grigio – 59/249,- |
98,- |
106 | Zuppe di Pomodoro – Hjemmelavet tomatsuppe af friske tomater og mynte
Til denne ret anbefaler vi Bertoldi Pinot Grigio – 59/249,- |
98,- |
107 | Zuppe Minestrone – Årstidssuppe med hjemmelavet brød
Til denne ret anbefaler vi Bertoldi Pinot Grigio – 59/249,- |
98,- |
108 | Insalata Caprese – Skøn klassisk italiensk salat med tomater, frisk mozzarellaost, modne avocado og friske basilikumblade. Serveres med jomfruolivenolie, balsamico og friskkværnet peber.
Til denne ret anbefaler vi Bertoldi Pinot Grigio – 59/249,- |
98,- |
109 | Cæsar Salat – Romaine salat med fine skiver løg, semidry tomater, sprøde croutoner, parmesanost, grillet kyllingebryst og cæsardressing
Til denne ret anbefaler vi Bertoldi Pinot Grigio – 59/249,- |
119,- |
110 | Insalata Da Pino – Blandede salater med koldrøget laks, friske cherrytomater, agurk, avocado, pinjekerner, og pesto
Til denne ret anbefaler vi Bertoldi Pinot Grigio – 59/249,- |
109,- |
112 |
Penne con Tartufo – Penne med oksemørbrad og trøffel-flødesauce. Toppes med fintrevet parmesan Til denne ret anbefaler vi Cascina Radice Barolo “Poiana” -Barolo Doc – 539,- |
149,- |
113 |
Penne alla Altipalato – Penne med stykker af brandy flamberet oksemørbrad og finthakket peberfrugt, serveret i en let fløde-sennepsauce, parmesan og citron Til denne ret anbefaler vi Bertoldi Pinot Grigio – 59/249,- |
149,- |
114 |
Spaghetti Carbonara – Spaghetti med bacon, æg og flødesovs toppet med parmesan Til denne ret anbefaler vi Bertoldi Pinot Grigio – 59/249,- |
139,- |
115 |
Fettucine Funghi Misti – Båndspaghetti med fire forskellige slags svampe, i en cremet flødesauce med trøffelolie og pinjekerner. Serveres med friskhøvlet parmesan Til denne ret anbefaler vi Bertoldi Pinot Grigio – 59/249,- |
139,- |
116 |
Spaghetti con Crema di Salmone Affumicato – Spaghetti i en cremet sauce med røget laks, spinat og pinjekerner Til denne ret anbefaler vi Bertoldi Pinot Grigio – 59/249,- |
139,- |
117 |
Spaghetti con Gamberoni – Spaghetti med tigerrejer i en cremet tomatflødesauce med chili, hvidløg, cherrytomater og frisk basilikum Til denne ret anbefaler vi Bertoldi Pinot Grigio – 59/249,- |
149,- |
118 |
Pollo con Karry – Penne med stegt kyllingebryst og finthakket løg, bacon, serveret i en let fløde-karrysauce og citron. Til denne ret anbefaler vi Piazzo Chardonnay – Pimonte DOC – 259,- |
139,- |
119 |
Aldo – Båndspaghetti med finthakket bacon og skinke flamberet i brandy tilsat cherrytomater, fløde og en anelse chili. Serveres med et drys af friskrevet parmesan Til denne ret anbefaler vi Bertoldi Pinot Grigio – 59/249,- |
139,- |
120 |
Ravioli di Ricotta e Spinaci – Rovioli fyldt med ricotta og spinat med tomatsauce, basilikum og parmesan Til denne ret anbefaler vi Val dei Molini – Soave DOC – 269,- |
149,- |
122 | Filetto di Manzo – Oksemørbrad stegt på lavagrill. Serveres med peber-, rødvins eller trøffelsauce
Til denne ret anbefaler vi Cascina Radice Barolo ”Poiana” – Barolo DOC – 539,- |
249,- |
123 | Entrecote alla Grigila – Fedtmarmoreret oksekød grillet på lava grill. Serveres med bearnaisesauce
Til denne ret anbefaler vi Bertoldi Amarone – Valpolicella Classico – 479,- |
229,- |
124 | Filetto di Manzo con Salsa al Bardo – Pandestegt oksemørbrad i skiver på bund af frisk rucola. Serveres med kartoffelpuré og Barolo sauce. Til denne ret anbefaler vi Cascina Radice Barolo ”Poiana” – Barolo DOC – 539,- |
239,- |
125 | Agnello in Padella – Pandestegt lammekrone – serveres med rødvinssauce
Til denne ret anbefaler vi Bertoldi Ripasso Superiore – Valpolicella Classico – 339,- |
239,- |
126 | Vitello Gorgonzola – Tynde skiver af kalvefilet stegt ganske kort på lavagrill. Serveres med mild, hjemmelavet gorgonzolasauce
Til denne ret anbefaler vi Bertoldi Ripasso Superiore – Valpolicella Classico – 339,- |
229,- |
127 | Kalveschnitzel alla Milanes – Paneret kalvefilet med brasede kartofler og brun sauce serveret med ærter, benfri sild, peberrod og kapers oven på citronskiver.
Til denne ret anbefaler vi Bertoldi Ripasso Superiore – Valpolicella Classico – 339,- |
219,- |
128 | Quattro Sagione Filetto di Manzo – Oksemørbrad med kartoffelmos, spinat og aubergine
Til denne ret anbefaler vi Campo Marina Malvasia Nera – Puglia IGT – 69/269,- |
249,- |
129 | Salmone con Spinaci – Laksefilet tilberedt i ovnen med hvidvin. Serveres med kartoffelmos og spinat
Til denne ret anbefaler vi Montmés Chardonnay – Südtirol/Alto Adige – 279,- |
198,- |
130 | Salmone al Forno – Ovnbagt laks med flødecreme og julienne grøntsager
Til denne ret anbefaler vi Montmes Chardonnay – Südtirol/Alto Adige – 279,- |
198,- |
131 | Pollo alla Milanese – Kyllingebryst paneret i rasp, serveret med rucolasalat, båndspaghetti og karrysauce
Til denne ret anbefaler vi Campo Marina Malvasia Nera – Puglia IGT – 69/269,- |
219,- |
132 | Pizza al Carpaccio di Filetto di Manzo – Tomatsauce, mozzarella, rucola, tynde skiver af mørbrad, parmesan of trøffelolie | 149,- |
133 | Pizza al Carpaccio di Vitella – Tomatsauce, mozzarella, mascarpone, rucola, tynde skriver af kalvefilet, rød pesto, basilikum og parmesan | 139,- |
134 | Pizza Parma Speciale – Tomatsauce, mozzarella, parmaskinke, rucola, grøn pesto, pesto af soltørrede tomater og friskrevet parmesan | |
135 | Pizza Salami alla Italiano – Tomatsauce, mozzarella, mascarpone, stærk italiensk salami, rucola, grøn pesto, pesto af soltørrede tomater og friskrevet parmesan | 139,- |
136 | Pizza Ricotta – Mascarpone, mozzarella, tynde skiver kartofler, spinat og ricotta | 129,- |
137 | Pizza Montanra Speciale – Tomatsauce, mozzarella, champignon, østershatte, porto bello svampe og mørk champignon, trøffelsauce, pinjekerner, grøn pesto og friskrevet parmesanost | 139,- |
138 | Pizza Margarita Speciale – Tomatsauce, mozzarella, mascarpone, friske tomater, frisk basilikum, frisk kugle mozzarella og grøn pesto | 139,- |
139 | Pizza Salmone Speciale – Tomatsauce, mozzarella, mascarpone, spinat, røget laks, rucola, grøn pesto og pesto af soltørrede tomater | 139,- |
140 | Pizza Pancetta Speciale – Tomatsauce, mozzarella, kyllingebryst, pancetta (røget bacon), rucola og grøn pesto | 139,- |
141 | Pizza Bresaola Speciale – Tomatsauce, mozzarella, tynde skiver kartofler marineret med rosmarin, bresaola og grøn pesto | 139,- |
142 | Børnepizza – Tomatsauce, mozzarella med skinke, pepperoni eller kødsauce | 79,- |
143 | Børnespaghetti – Spaghetti med kødsauce | 79,- |
144 | Fiskefilet – Serveres med pommes frites | 79,- |
145 | Chicken Nuggets – 8 stk. nuggets. Serveres ned pommes frites | 85,- |
146 | Tiramisu – Klassisk italiensk kage | 79,- |
147 | Pandekager med is – Pandekage med is – serveres med friske frugter. | 79,- |
148 | Chokoladekage – Chokoladekage – serveres med friske frugter. | 79,- |
149 | Isdessert -Tre forskellige kugler italiensk is. Serveres med flødeskum og chokoladesauce. | 75,- |
150 | Chocolate Tartufo – Italiensk trøffelkugle af chokolade og vaniljeis samt Amaretto-likør | 79,- |
151 | Æbletærte – Æbletærte med jordbærsauce og ricottaost. | 79,- |